Receptes per a atletes: Henry Slade cuina una pasta a la carbonara deliciosa

Consells

L'estrella del rugbi d'Anglaterra pot enfrontar-se a qualsevol cosa, a excepció de cuinar pasta per a la seva xicota. Podrà la xef Kia Damon millorar les seves habilitats culinàries?

Última actualització: 11 de gener de 2021

Receptes per a atletes és una sèrie de vídeos per gaudir d'una estona a la cuina amb un xef professional i un atleta professional.

Henry Slade és un adversari dur al camp de rugbi, però a casa és dolç com la mel. En necessites una prova? Vol fer de xef per a la seva xicota, la Megan. Li encanta la pasta, però no com la cuina el Henry. Per sort, hi ha una cuinera disposada a ajudar-lo: Kia Damon, la presentadora de "Receptes per a atletes". La xef de Brooklyn comença amb els aspectes bàsics per ensenyar-li a cuinar una carbonara clàssica. Tot el que vol a canvi és veure el somriure de la filla petita de l'atleta i conèixer la seva mascota Frank, un cadell de Cockapoo molt presumit que porta els pèls recollits amb una cua. Mentre cuinen, parlen sobre la vida a la granja i de la realitat rere la salut mental, i proven de menjar pasta crua (no ho provis a casa teva!). Mira l'episodi, llegeix la recepta i comença a cuinar.

Receptes per a atletes: pasta a la carbonara de Henry Slade

Ingredients de la carbonara deliciosa per a quatre racions

  • Sal Kosher
  • 1½ tasses de ventresca tallada a daus
  • 1 lb de pasta de tipus "cavatappi"
  • 1 tassa de formatge pecorino ratllat
  • 6 rovells d'ou
  • Pebre negre acabat de moldre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra

Utensilis

  • Olla gran
  • Paella gran
  • Colador
  • Bol gran
  • Batedor
  • Cullera de fusta

Preparació

Omple l'olla d'aigua i afegeix-hi una cullerada de sal. Espera fins que comenci a bullir.

Mentre esperes, salta la ventresca a la paella a foc mitjà fins que s'enrosseixi i surti el greix. Quan estigui feta, aparta-la.

Quan l'aigua estigui bullint, afegeix-hi la pasta i cuina-la fins que estigui al dente segons les instruccions del paquet. Reserva un quart de tassa de l'aigua i passa la pasta pel colador.

Afegeix l'aigua de la pasta, tres quarts del pecorino i els rovells d'ou al bol i bat fins que obtinguis una mescla homogènia i cremosa. Afegeix-hi la ventresca i bat. Afegeix-hi també la pasta amb la cullera i mescla-ho tot fins que estigui totalment cobert per la salsa.

Salpebra i afegeix-hi l'oli d'oliva i el pecorino restant.

Més contingut que et pot interessar

Per obtenir consells d'experts sobre nutrició, moviment, actitud, recuperació i son, dona un cop d'ull a la Nike Training Club App.

Més contingut que et pot interessar

Per obtenir consells d'experts sobre nutrició, moviment, actitud, recuperació i son, dona un cop d'ull a la Nike Training Club App.

Publicat originalment el: 3 de desembre de 2020

Històries relacionades

Receptes per a atletes: xai a la Manchester City de la capitana de la selecció anglesa de futbol, Steph Houghton

Consells

Receptes per a atletes: Steph Houghton prepara fajitas de xai a l'estil Manchester

Receptes per a atletes: enrotllat amb salsa russa de Tatyana McFadden

Consells

Receptes per a atletes: Tatyana McFadden prepara un wrap a l'estil rus

Receptes per a atletes: pizza d'albergínia de Colleen Quigley

Consells

Receptes per a atletes: a la massa de pizza de la victòria de Colleen Quigley

Receptes per a atletes: bol de salmó ple de macronutrients de Noah Ohlsen

Consells

Receptes per a atletes: l'àpat del dia de Noah Ohlsen

Receptes per a atletes: Darrell Hill i el poder de la coliflor

Consells

Receptes per a atletes: Darrell Hill i el poder de la coliflor