Receptes per a atletes: Henry Slade cuina una pasta a la carbonara deliciosa
Consells
L'estrella del rugbi d'Anglaterra pot enfrontar-se a qualsevol cosa, a excepció de cuinar pasta per a la seva xicota. Podrà la xef Kia Damon millorar les seves habilitats culinàries?
Receptes per a atletes és una sèrie de vídeos per gaudir d'una estona a la cuina amb un xef professional i un atleta professional.
Henry Slade és un adversari dur al camp de rugbi, però a casa és dolç com la mel. En necessites una prova? Vol fer de xef per a la seva xicota, la Megan. Li encanta la pasta, però no com la cuina el Henry. Per sort, hi ha una cuinera disposada a ajudar-lo: Kia Damon, la presentadora de "Receptes per a atletes". La xef de Brooklyn comença amb els aspectes bàsics per ensenyar-li a cuinar una carbonara clàssica. Tot el que vol a canvi és veure el somriure de la filla petita de l'atleta i conèixer la seva mascota Frank, un cadell de Cockapoo molt presumit que porta els pèls recollits amb una cua. Mentre cuinen, parlen sobre la vida a la granja i de la realitat rere la salut mental, i proven de menjar pasta crua (no ho provis a casa teva!). Mira l'episodi, llegeix la recepta i comença a cuinar.
Ingredients de la carbonara deliciosa per a quatre racions
- Sal Kosher
- 1½ tasses de ventresca tallada a daus
- 1 lb de pasta de tipus "cavatappi"
- 1 tassa de formatge pecorino ratllat
- 6 rovells d'ou
- Pebre negre acabat de moldre
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
Utensilis
- Olla gran
- Paella gran
- Colador
- Bol gran
- Batedor
- Cullera de fusta
Preparació
Omple l'olla d'aigua i afegeix-hi una cullerada de sal. Espera fins que comenci a bullir.
Mentre esperes, salta la ventresca a la paella a foc mitjà fins que s'enrosseixi i surti el greix. Quan estigui feta, aparta-la.
Quan l'aigua estigui bullint, afegeix-hi la pasta i cuina-la fins que estigui al dente segons les instruccions del paquet. Reserva un quart de tassa de l'aigua i passa la pasta pel colador.
Afegeix l'aigua de la pasta, tres quarts del pecorino i els rovells d'ou al bol i bat fins que obtinguis una mescla homogènia i cremosa. Afegeix-hi la ventresca i bat. Afegeix-hi també la pasta amb la cullera i mescla-ho tot fins que estigui totalment cobert per la salsa.
Salpebra i afegeix-hi l'oli d'oliva i el pecorino restant.
Més contingut que et pot interessar
Per obtenir consells d'experts sobre nutrició, moviment, actitud, recuperació i son, dona un cop d'ull a la Nike Training Club App.
Més contingut que et pot interessar
Per obtenir consells d'experts sobre nutrició, moviment, actitud, recuperació i son, dona un cop d'ull a la Nike Training Club App.